Kedves Kollégák, Kedves Diákok!

Örömmel tudatjuk, hogy a 2018/2019. tanévben a hagyományos

FESTIVAL D’ITALIANO-t

a Kőbányai Szent László Gimnázium szervezi, melynek időpontja

2019. március 22-23.

A versenyre az elmúlt évek gyakorlatát követve egyéni és csoportos kategóriákban lehet jelentkezni. Nevezni az iskola honlapján, a Festival d’Italiano logó alatti nevezési lapok kitöltésével és elküldésével lehet. A nevezési lapok 2019. január 10-tól lesznek elérhetőek az iskola honlapján, a www.szlgbp.hu oldalon.
Kérjük, hogy a kollégák (felkészítő vagy kísérő tanár) nevezzék be a diákokat, hogy elkerüljük a nevezésnél esetlegesen adódó bonyodalmakat.

Jelentkezési határidő: 2019. január 31.

A nevezési díjakat 2019. február 15-ig kérjük átutalni. A bankszámla adatai január végétől megtalálhatók majd honlapunkon.

Az egyéni kategóriák nevezési díja 1500 Ft/fő, függetlenül attól, hány egyéni és/vagy csoportos kategóriában indul a tanuló. Kérjük, egy tanuló csak egy nevezési lapot töltsön ki!

FIGYELEM! A nevezési díj a csoportos kategóriákban 1000,- FT/fő. Azoknak a diákoknak, akik egyéni kategóriában is indulnak, és befizették az 1500,-FT nevezési díjat, a csoportos kategóriáért nem kell külön fizetniük.

A verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, hogy egy versenyző legfeljebb három szóbeli kategóriába és egy csoport legfeljebb két csoportos kategóriába nevezzen!

Az írásbeli pályázatok beérkezési határideje 2019.02.20. Az írásbeli pályázatokat e-mailben kérjük elküldeni (csatolt fájlban, amelynek neve tartalmazza a jeligét, az egyetem és a feladat megjelölését pl.: ambra_SZTE_prozaforditas) a festival.ditaliano2019@szlgbp.hu e-mail címre. A pályázatokat ugyanazzal a jeligével kérjük ellátni, amelyet a jelentkezéskor a nevezési lapon egy diákhoz megjelöltek.
Kérjük a kedves Kollégákat, hogy a verseny sikeres lebonyolítása érdekében vegyenek részt a zsűri munkájában, és a jelentkezési lapon pontosan jelöljék, milyen kategóriában illetve kategóriákban kívánnak zsűrizni. Kérjük, lemondás esetén mindenki gondoskodjék szakszerű helyettesről!
Figyelem! Az az iskola, amelyből senki nem vállal zsűrizést, nem indíthat szóbeli kategóriában versenyzőt.

A zsűriző kollégáknak március 22-én, pénteken, térítésmentesen tudunk ebédet illetve büfét biztosítani. Aznap este minden Kollégát és versenyző diákot szeretettel várunk egy hangulatos fogadásra. A verseny ideje alatt az iskolában büfé üzemel.

Bár a meghívandó iskolák névsora örvendetes módon évről évre bővül, a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy néhány intézményhez nem jut el a versenykiírásunk. Ezért kérünk mindenkit, hogy továbbítsák azt a más iskolákban tanító olasz szakos kollégáknak. A felhívás szükség esetén bármikor letölthető innen.

A szálláslehetőségekről is hamarosan írunk a honlapunkon. Az aktuális információk a Kőbányai Szent László Gimnázium hivatalos honlapján, a Festival d’Italiano-ra kattintva érhetők el.

Bármilyen, szervezéssel kapcsolatos kérdést várunk a festival.ditaliano2019@szlgbp.hu e-mail címen, illetve hívhatják a +36-1-2623599 telefonszámon a főszervezőket: Müller Ágnes és Gianmaria Eletto.

A felkészüléshez jó munkát és a versenyhez sikeres szereplést kívánunk!

Sárkány Péter
intézményvezető